Stockholm
2014-05-30 / 16:44:30

Sitter på Slussen och väntar på Maja. Vi ska till Taverna Brillo och äta, senare väntar Miley Cyrus och fest! Hörs senare mina vänner <3


kristi himmelfärdsdag
2014-05-29 / 12:29:15

Igår var det en bra dag. Jag var hemma först och sov länge. På eftermiddagen fick jag ett underbart jobb-besked!! Så himla kul. På kvällen jobbade jag på bolaget och var inte hemma förns efter 01, då jag äntligen fick sovaaa. Idag är jag ledig och ska in till Gävle en sväng, ikväll ska jag på träning.
 
Vart tog värmen vägen??

the streets of sandviken
2014-05-28 / 11:47:46

Har ju glömt att lägga upp den här låten/videon som några här i Sandviken gjort. Så jäkla bra, älskar låten.
 

new in
2014-05-26 / 19:38:00

 
Min syster kom till mig imorse så vi gick iväg till stan och Rusta och shoppade lite. Jag köpte den fina brickan och 3 små vaser, så fina. Sen lunchade vi på Hanséns innan Louise cyklade till skolan. Så glad att jag har mina syskon <3 Resten av dagen har jag städat, tvättat och hängt med Frida. Har varit ute på en springtur också och nu väntar jag på att Eric ska komma hem med Mcdonalds så ska vi kolla på Maria Wern<3

EU-val & Mors dag
2014-05-25 / 13:15:00

Hej söndag! Hade en mysig kväll igår med syster och Eric. Vi var en sväng till Hedåsen och badade, så skönt. Satt och solade 19:00, helt sjukt. Sedan lagade vi mat, Jossans favorit - fläskytterfilé och potatisgratäng. På kvällen kollade vi på The Proposal och åt chips, mysig kväll!
 
Idag har jag varit till mamma och lämnat en present<3 Sen har jag tagit det lugnt hemma. Ikväll ska vi till Årsunda. Sen måste vi komma ihåg att rösta också, första gången vi får rösta! Puss
 
 
Blev så glad idag när jag hittade den här på Rusta! Den ska ju vara bäst har jag hört, bara 99:-, tipstips!

VAAAAARMT
2014-05-24 / 16:50:00

Kom precis hem från Stockholm där vi hjälpt Lina att flytta. Det var så jäkla varmt och vi avslutade med att äta pizza utomhus på Kungsholmen bredvid lägenheten. Nu kom precis min syster Jossan som ska sova här inatt. Får se vad vi hittar på innan middagen, vill ha en poooool!!! Ha en bra lördag alla ♥
 
Från igår när jag solade på balkongen.

tacos
2014-05-23 / 19:25:24

Sitter och väntar på att Eric ska komma hem så vi kan äta tacos. Ikväll blir det lugnt eftersom vi ska till Stockholm imorgon över dagen och hjälpa Lina, Erics syster att flytta. Hoppas på lite sämre väder imorgon eftersom vi ska åka bil, kanske inte 30grader som idag hehe.
 
Ska bli SÅ GOTT.

vila i frid
2014-05-23 / 13:37:00

Så här skönt har jag haft det idag. Har legat i solen och läst boken här under, som är jättebra! Kommer nog inte lägga ner den idag förens den är slut. Min syster och hennes kompis var precis här för dom hade håltimme, så mys. Hoppas Eric kommer hem snart för är så tråkigt att vara ensam.. Kom precis på att jag inte skrivit vad jag gjorde igår. Det var också en kanonsommardag som jag spenderade hos mormor & morfar med Matilda. Matilda färgade mormor hår sen fick vi lunch, fika och sedan satt vi ute i solen. Sedan tog vi en lånpromenad hem! Skönt men såå jäkla varmt. Dessa lediga dagar med sommarväder är så underbara.
 

fredagsmorgon
2014-05-23 / 10:13:00

God morgon! Sitter och solar på "balkongen" och det är såå varmt. Underbara fredag. Har inga planer för dagen så får se vad som händer. Ska njuta av älskade solen!
 
Kanske blir ett glas av detta ikväll, är ju trots allt fredag ;-)

min vackra vän
2014-05-21 / 21:33:00

Vilken fin dag jag haft. Har varit med Frida och fotograferat, inte bara en gång utan två. Först i förmiddags men då började det regna, och sedan skulle hon jobba. Men när hon slutade åkte vi upp till Högbo och fortsatte. Vilka fina bilder det blev! På kvällen åkte vi upp till Högbo och sprang runt sjön innan det blev ett dopp i sjön, årets första dopp! Var faktiskt riktigt skönt! :-) Nu ska jag redigera massa bilder samtidigt som jag kollar på Maria Wern, PUSS.


running
2014-05-21 / 10:21:09

Igår var jag ute och gick ca 7km med Frida i solen, så skönt. På kvällen sprang jag somsagt vårruset i Gävle! Jag är väldigt nöjd att jag klarade av att springa hela vägen (5km) och min tid blev 32min. Är nöjd med det med tanke på hur otränad jag är! Ska börja springa oftare nu.
 
Solen skiner ute så jag ska skynda mig att fixa mig och åka till Frida.
 

tisdag & vårruset
2014-05-20 / 12:02:00

Godmorgon. Ska snart iväg på en pw med Frida i (förhoppningsvis) solen. Det har varit dåligt väder på morgonen men nu böjar det bli bättre. Ikväll ska jag springa vårruset i Gävle. Det är så mysigt! Två år sedan jag gjorde det sist tror jag. Man får en picknick-korg efterråt och det gillar jag, hehe.
 

Helgen
2014-05-19 / 15:15:00

Har haft en bra och sjukt varm helg! Det har varit riktigt sommarvärme :-) Som jag älskar det! I fredags var jag i Ockelbo och shoppade med mamma och Louise innan jag stannade hos Eric på golfbanan. Testade slå för första gången och gud så svårt det var! På kvällen fick vi god mat hos Erics föräldrar.
 
I lördags gick jag och jossan en promenad i Högbo innan det blev middag och häng hela kvällen på Living rooms uteservering, äntligen!
 
Igår pluggade jag mest hela dagen förutom när jag solade och var på kalas hos Sophia. Idag har jag haft tenta och sedan städat lägenheten + bäddat rent. Skönt att ha det gjort! Idag regnar det ute så det blir bara att ta det lugnt hemma. Kanske blir en kort springtur om det slutar.
 


16 maj
2014-05-16 / 12:13:00

Jag började dagen med en springtur i solen. Så skönt! Stolt att jag sprang hela 2,5km utan att stanna också haha! Sen har jag varit i norrsätra där jag ska sommarjobba på möte, gick bra. Senare ska jag till Ockelbo med mamma och Louise men först ska jag fika med Anita på stan och försöka plugga lite.
 
Cypern 2012 ♥
 

Mysonsdag
2014-05-14 / 23:41:00

Ligger i Fridas soffa och kollar på Something Borrowed, såå bra film! Vi kollade på en annan först men Frida blev för rädd haha (jag med kanske) så vi fick stänga av. Vi har pluggat, fixat naglarna och Frida har bjudit på mat. Snart ska vi bädda ner oss, pussss. 
 
 
En bild från vårt plugg + smakade nya lakrits, hallon-frappinon på espresso house härom dagen, sjukt god.

carry you home
2014-05-14 / 11:36:48

SÅ BRA.

Godmorgon
2014-05-14 / 09:57:24

Alltså det är såå tråkigt att vara hemma varje dag. Alltså jag ska ju plugga, men måste vara pigg i hjärnan på kvällarna när jag får hjälp med plugget, så GE mig ett jobb bara! 

Igår var vi på kalas i Årsunda, fick massa godfika. Innan kalaset var jag in till skolan en sväng (blev godkänd på min tenta! Glädje.) Sen pluggade jag med Frida. Och de ska jag även göra idag, vi ska ha sleepover hos henne.

Erics jobbarkompis hund, SKA ha en precis sån ❥

dröööm
2014-05-12 / 14:21:00

weheartit

precis som du vill
2014-05-12 / 13:17:37

Var så jäkla trött imorse, förstår inte. Så har legat i sängen fram tills nu och just nu äter jag smörgåstårta, lever på det just nu eftersom vi har hela kylen full! Men det är såå gott. Håller på laddar in några bilder på datorn men sen måste jag verkligen plugga! Hoppas jag kan plugga med Frida senare för hon är bästa hjälpen.
 
Håroljan + ögonskuggan fick jag av Frida & armbandet fick jag av Hanna, Emma, Linnea och Maja ♡
 
Fick massa fina blommor av vänner + familj.
 
Fick den här fina tröjan av Sophia, älskar den.

Söndag
2014-05-11 / 22:38:31

Det blev en lyckad dag igår! Jag fixade, handlade och bakade på dagen innan gästerna kom runt 16:00. Fick massa fina presenter och jag bjöd på smörgåstårta och fika, mysigt kalas.

Runt 20:00 började tjejerna komma och då bjöd jag på snittar till Eurovision! Rolig kväll och tack till mina tjejer för fina presenter och fint sällskap. Lobby var mindre roligt men det är som de är!

Idag har jag pluggat matte med Frida och hennes pojkvän, sen har vi varit en sväng i Valbo.

När jag kom hem åkte jag o Eric till min moster en sväng sen åt vi på matkällarn, mmmm! SEEEEN, har vi varit hos Erics kompis Ted som fått kattungar!! Dog, så jävla underbara. Vill ha allihopa och ville aldrig gå därifrån. Så söta <3

Nä nu ska jag sova. Imorgon är det plugg som gäller, PUSS.



Fredag
2014-05-09 / 12:40:01

Håller på tvättar just nu och ska snart äta lite tacorester, mmmm. Imorgon ska jag ha släktkalas först, och sedan på kvällen ska jag ha fest för tjejerna, kommer bli så kul. Iallafall så hade tänkt städa lite till dess innan jag åker bort senare idag. Laga mat slipper jag göra för det fixar bästa Anita! Har inte mycket mer att säga.. Pussss





tacos
2014-05-08 / 21:30:08

Det blev ingen träning för mig.. Många var sjuka. Istället blev det tacos med Josson, gud så gott. Skulle kunna leva på det! Annars har jag pluggat med Frida idag, gick väl sådär.. Imorgon ska jag på kalas för Alva (+ mig) i Storvik. Nu väntar jag på att Eric ska komma hem från jobb, då är det time for bed! Pusss


Torsdag
2014-05-08 / 09:36:00

Godmorgon! Vaknade precis av världens konstigaste dröm.. Usch hatar drömmar. Så har inga planer på att somna om haha! Ska istället gå upp och äta lite frukost och plugga! Känns som jag ska göra nått mer idag men vet inte vad.. Träning ikväll iallafall, så roligt <3


Fick en picknickväska full med gosaker, två solstolar och en picknickfilt av min familj när jag fyllde. Tror dom vill att jag ska ut i naturen lite! Träningsunderkläderna fick jag av min låtsasfarmor 

födelsedag
2014-05-07 / 15:11:00

Har varit på lunch med Fia på Tzaztiki, så gott. Blev dessutom bjuden ♥ Nu har jag pluggat lite matte, och ska snart fortsätta med det. Men först tänkte jag visa lite från gårdagen.
 
Blev så himla himla glad igår när det trillade ner ett paket i brevlådan och det var från Mia! Hela vägen fråm Australien hade hon skickat ett paket till mig som dessutom anlände på födelsedagen. I paketet låg det ett fint brev och den UNDEBARA klänningen här nere. Åh blev så glad. Älskade vän vad jag saknar dig, tacktacktack! ♥

Av mormor & morfar fick jag de fina skorna från Moheda, älskar dom! Av Rebecca fick jag (förutom trerätters middag, ett linne och en goodiebag) den här fina plånboken/väskan jag önskat mig! SÅ FIN. Världens bästa vän.

Rosorna fick jag av min kärlek ♥


21
2014-05-06 / 23:04:21

Hej! Idag är det min födelsedag, 21 år! Känns helt galet, jag är så gammal! Haha.. Iallafall har jag haft en toppendag. Jag blev väckt av massa pussar(som jag önskat), sedan blev jag bjuden på lunch av morfar, och sedan fick jag besök av min familj + låtsasfarmor. Världens bästa släkt! På kvällen blev jag bjuden på trerätters hemma hos Rebecca, vilken underbar vän jag har! Så god mat och så fina presenter. Nu ligger jag nerbäddad i sängen framför satc, sen ska jag sova! Bilder kommer imorgon. Natti

Maj
2014-05-04 / 18:57:00

Hej! I onsdags var det sista april och vi tjejer köpte mat på Tzatziki innan vi åkte hem till Karin. Vi åt, drack och pratade innan några av oss åkte hem till Filip där vi festade till typ 6 på morgonen. En sjukt bra kväll med lite för mycket dricka dock, haha!
 
På fredagen kom min pappa på besök (han hade inte sett vår lägenhet) så jag, han och Eric åt en riktigt god middag på Charlys innan vi avlutade kvällen på Living Room (lära ju visa honom var vi hänger varje helg, hehe) där vi drack några drinkar och åt efterrätt. Riktigt roligt att äntligen ha pappa på besök! Igår var vi till IKEA en sväng innan pappa åkte hem till Stockholm igen. På kvällen var jag på bio med tjejerna, jag och Becca såg The Other Woman och den var sååå rolig! En riktigt bra film, love it.
 
Idag har jag varit i Valbo med Beccis och sedan ätit middag hos mormor och morfar med familen. Nu väntar jag på att Eric ska kommer hem (han har tagit grönt kort i helgen) så ska vi ha myskväll framför tv:n med chips och dipp.
 
1. En selfie från valborg ♥ 2. Jag o pappa
 
1. Valborg 2. Charlys
 
1. Drink + efterrätt på Lobby 2. Jag gjorde lyxfrukost åt pappa!