20 februari
2014-02-20 / 14:28:00

Hej! De va ett tag sedan. Har inte haft så mycket för mig, har varit sjuk så har försökt vila. Igår var jag och Eric på middag hos min mormor och morfar vilket var jättemys. Det har varit vårväder i flera dagar, så himla glad blir man av det. Men idag när vi vaknade var det alldeles vitt ute. Kan vädret bestämma sig eller?? Antingen vill jag ha mycket snö så jag kan åka skidor eller så vill jag ha VÅR. Idag har Eric åkt till Tyskland för att hämta Fia, han ska vara borta i 2 nätter men jag håller på dör haha. Hur ska det gå om jag eller han ska resa bort en längre tid i framtiden? Usch..
 
Jag sitter just nu och söker sommarjobb, sen MÅSTE jag plugga för har en tenta på lördag som jag bara måste klara. Håller även på tvättar, tycker de är rätt kul faktiskt haha, eller läskigt att gå ner till tvättstugan, men skönt att ha alla kläder rena på en gång. Vet inte om jag har några planer för resten av veckan och helgen.. Tror inte det. Nu ska jag ner i tvättstugan. Pusss
 
 


2014-02-13 / 16:20:00

Har tvingat mig själv till skolan två dagar fast jag mått dåligt.. Vill bli frisk!!
 
Idag ska jag till Becca och äta mat, så mysigt. Imorgon är det alla hjärtans dag, en dag jag gillar väldigt mycket! Inte bara för att jag har pojkvän faktiskt, har alltid gillat den dagen för det är såå mysigt. Ingen big deal egentligen, men en speciell dag att mysa lite extra med de man älskar. Iallafall, ska nog äta ute med Eric sen ska vi bara mysa hemma. Ska köpa hem massa goda saker och kanske kolla på en film.
 
Nu ska jag fixa lite här hemma, hoppas alla får en gosig dag imorgon. Pusss♥♥♥
 

sjuk igen
2014-02-11 / 19:29:00

Hej! Hade en jättebra lördag med mina tjejer, kollade på melodifestivalen först sen gick vi ut på Lobby igen! Haha förstår inte, vi kan inte hålla oss därifrån. Bra kväll iallafall och på söndagen var det dags för jobb! Jobbade som personlig assisent i Gävle och det gick bra. Åkte med honom till Stockholm till internatet och sen tog jag tåget hem. Kändes som världens längsta söndag verkligen..
 
Igår vaknade jag sjuk igen, blir så less. Precis när man börjat komma igång med träningen. Så nu är det vila igen och jag väntar bara på att min röst ska försvinna igen.. Känns nämnligen så. Idag har jag legat i soffan, kollat resor och kollat på OS på tv, sprintfinalen i längdskidor var sjuk! Men de tog 2 medaljer! :-) Nu kollar vi på bandy men ska snart ta en tripp till ICA för lite gotta.
 

friday
2014-02-08 / 16:22:39

Igår var jag och käkade på Church Street med Eric, Frida och Anthon. Hade en bra kväll med så god mat och trevligt sällskap. När vi kom hem kollade vi på OS och somnade rätt tidigt.
 
Idag har vi ätit en god frukost och sen var jag ute och sprang. Ska springa en sväng typ varje dag, behöver få upp konditionen till gymnastiken. Sen har jag bara tagit det lugnt, Eric är och jobbar i Årsunda. Ikväll ska jag kolla melodifestivalen med tjejerna tror jag. Imorgon ska jag jobba! Puss
 

cold
2014-02-06 / 17:05:25

När jag vaknade tog jag en springtur(!!) till min moster och sedan hem igen, superskönt. Dock var det grymt halt ute så det var väldigt svårt att springa! När jag kom hem frös jag som attan så la mig i soffan under en filt ett bra tag. Nu håller Eric på lagar mat och senare ska jag på träning.
 

kärlek deluxe
2014-02-05 / 16:12:00

Igår var jag på bio med mamma, Kärlek deluxe. Den var bra men lite seg i början, gillar Martin Stenmark mer efter att jag sett den filmen haha. Han var så gosig! Innan bion stannade vi på Stadium och köpte pjäxor åt mig, synd att det är så dåligt väder nu bara så jag inte kan åka. På dagen var jag även hem till Beccis kom jag på! Hennes nya lägenhet är såå fin :-)
 
Nu väntar jag på att Eric ska komma hem så vi kan åka till Göransson på "Matmatchen", ska provsmaka massa gott sen se SAIK-matchen.
 
 
 

februari
2014-02-03 / 13:48:00

Åh vilken bra helg jag haft! I lördags åkte jag skridskor från Hedåsen till Strandbaden med Eric och Posse, så mysigt. På kvällen var det tänkt att jag skulle ta det lugnt med melodifestivalmys men det blev inte riktigt så! Jag åt middag med Eric, Becca och Pontus på Mulligans och sedan åkte jag och Becca till Evve för vin och Mello.
 
Det blev rätt mycket dricka sen började vi tagga krogen, OCH ÅÅÅH vilken fantastisk kväll på Lobby vi hade. Haha trodde aldrig att det skulle bli en sån bra kväll, men vi var helt crazy och alla hade så sjukt kul. Det var typ inga folk alls där men vi hade så jäkla kul ändå med massa massa dans och shots. Sen blev det efterfest hos oss och jag och Beccis däckade i sängen med kläderna på ♥
 
Igår mådde jag förvånandsvärt bra och jag och Nomi åkte till Högbo på skidtävling och korvätande, bra söndag! Och så roligt att prata igenom gårdagskvällen! På kvällen blev det bara massa mys i soffan och jag och Eric köpte plankstek från Monroes.
 
På storsjön/grymt god kantarellsoppa på Mulligans.
 
Älskar mina vänner!!!
 
(Så kul att jag skrev att jag var så trött på krogen.. Kan nu säga att jag i lördags hade bästa kvällen på krogen på flera år typ, haha)