Höstlov
2013-10-30 / 09:04:05

Hej!! Har haft så himla mycket i skolan(och har fortfarande) så har inte haft tid att skriva. Har nog hänt ganska mycket sen jag skrev sist så ska försöka minnas. Jag har varit på Winnerbäck med Eric en mysig söndag, skrivit två tentor varav en som jag inte klarade.. Jag har varit på myskväll med tjejerna hos Evve där hon fixat massa gott och drinkar, jag har gjort högskoleprovet och jag har varit på lobby och och spårat med min tjej. Har även varit på inflyttningsfest hos Posse som flyttat in högst upp i vårat hus. Sen så har jag pluggat... Men nu har jag faktiskt höstlov, så skönt. Idag ska jag till Matilda och fixa håret och ikväll ska jag på silversmide.

world cup/ LÖRDAG
2013-10-12 / 13:09:00

Igår var jag på world cup med Becca, Posse, Eric och några av hans kompisar. Riktigt nice kväll! Har alltid lika kul med min number one, Beccis. Blev häng i baren på GA med viin och lite drinkar. Ikväll blir det fest igen fast den här gången med tjejerna och Lobby, hoppas på en kanonkväll. Nu ska jag ta det lugnt, träffa Frida som är hemma och sen åka och äta middag med familjen.
 
Gammal bild på mig och min beestie.
 

höstmys
2013-10-08 / 15:40:00

Idag ligger jag hemma i soffan med halsont. Det började igår och idag har jag svinont.. Försöker få bort det med te men verkar inte funka så bra. Har tröstshoppat en sak så nu är jag iallafall glad.. ♥ Ligger och kollar på Harry Potter, värlsbäst. Eric kommer nog snart hem så då ska han få ta hand om mig lite. Igår hade jag min första tenta förresten, hoppas verkligen att jag klarade den!

lördag
2013-10-05 / 17:13:26

Igår blev det en lugn fredag med bandymatch och idolmys. Idag ska jag bjuda Mia på mat ute sen ska jag nog till viviane med tjejerna. Älskar heelg!!
 
 

need this
2013-10-03 / 12:57:00

Sitter just nu och försöker plugga biologi.. Har min första tenta på måndag. AAH, nervös. Kan inte koncentrera mig på boken och göra typ allt annat för att slippa plugga.
 
I fredags var jag i Gävle med mina gympagirls och dansade poledance, åt på Allstar och gick på Slick. Riktigt bra kväll! Isabelle som är instruktör i poledance hade ett pass med oss och omg vad svårt det var. På lördagen jobbade jag först på folkets hus sen var det fest hos Hanna. Bäästa kvällen som avslutades på Lobby (as always)!
 
Minns typ inte vad jag gjort de andra dagarna, varit i skolan och köpt en dator iallafall. MacBook Pro med Retina, looove ♥
 
Nu MÅSTE jag plugga.
 
 
Suada, Istanbul.