helgen
2014-10-27 / 11:11:00

Har haft en toppenhelg hemma. I fredags åkte jag och Per bil hem och direkt när jag kom hem åkte jag till Göransson för säsongengs bandypremiär, SAIK vann! Sen blev det en lugn kväll för på lördagen var det dax för högskoleprovet. Tycker det är sjukt svårt och tråkigt det där, men nu var det sista gången jag gjorde det! På kvällen åt jag middag hemma hos familjen och sen blev det utgång på Allstar med mina favoriter. Jag och Frida förfestade här hemma med killarna, hade en jätterolig kväll!! Igår söndag tog jag det lugnt hela dagen, städade lägenheten och var på gympaträning. Idag har jag njutit av att äntligen få sova ut! Ska ta det lugnt idag bara och imorgon bär det av mot sista veckan i Stockholm, ska bli en sån bra vecka! Längtar dock otroligt mycket till på lördag ♥♥♥ Vi hörs!

Mysiga höst!

Blivande nagelterapeut
2014-10-23 / 19:09:30

Har det bra i Stockholm! Har haft mina första kunder och det är såå roligt. Älskar det! Idag har Sophia varit här och fått snygga naglar, efter det blev det lite shopping i stan och fika :) Nu ligger jag i soffan och kollar på tv hos Sofia, som är och pluggar i skolan! Duktig hon <3 Imorgon kommer Jossan hit och hon ska vara min modell, så mysigt. Sen åker jag heeem! Längtar så mycket även fast jag trivs i skolan. Men längtar efter Eric.. 

Följ görna mitt insta-konto: @naglarbyjohanna.





Alanya
2014-10-18 / 16:26:24

Lite blandat från turkiet ❥ Längtar tillbaka när jag ser dessa bilder.




Tack till Erics pappa som bjöd oss på denna resa för att fira hans 50årsdag ❥ Underbar resa!

13 oktober
2014-10-18 / 15:59:00

Nu har det blivit ett långt uppehåll! Men har haft så himla mycket för mig. Var ju i Alanya en vecka med Eric och hans familj. Hade en underbar vecka med sol, bad, god mat och lite alkohol. Så välbehövligt ♥ När jag kom hem blev det en spårad fest på Allstar och sedan åkte jag iväg på min utbildning till nagelterapeut i Stockholm. Nu har det gått två veckor av utbildningen och oj så roligt jag har haft. Har träffat underbara människor och jag har gjort mina första naglar. Älskar det! 
 
Nu är det helg och jag är hemma, såå skönt. Ska bara ta det lugnt och mysa hela helgen, känner att jag behöver det. Puss 
 
Mina första naglar, på mig själv. Inte det lättaste..