Golf
2014-07-17 / 20:47:00

Igår efter jobbet åkte vi till Stensätra och slog på grillen innan Jossan och Posse kom för middag! Supermysigt. Efter vi ätit åkte vi till Högbo och spelade golf, riktigt roligt hade vi! För att vara nybörjare måste jag säga att jag och Jossan gjorde riktigt bra ifrån oss :-) Kul var det! 
 
Idag har jag jobbat och nu sitter jag har väntar på att maten ska bli klar. Är trött efter en dag på jobbet så sen ska jag slå mig ner i soffan. Kan inte förstå att jag bara har några veckor kvar av sommarschemat! Helt sjukt vad den här sommaren har gått fort.. Och då har man ändå jobbat hela sommaren. De sista veckorna jobbar jag iallafall sjukt mycket. Men jag klagar inte! I september åker vi till Turkiet en vecka ♥ Längtar!

pink
2014-07-15 / 11:34:46

 
Fick dessa fina saker av Becca när hon kom hem från USA. Blev såå himla glad, världens bästa tjej de är Beccis det <3
 
Sitter just nu och äter frukost, rostade mackor med ost och marmelad, haha fitness kallar jag det. Ska snart åka och hämta ett paket och åka en sväng till min katt hos mamma och janne (som är på semester). Sen ska jag bara ta det lugnt, pussheej.

leksand
2014-07-14 / 21:55:00

Hej på er. Har glömt att uppdatera här! Jag gick min första golfrunda med Eric i onsdags, det var kul faktiskt och jag var inte helt värdelös! Golfspelandet är nog inte över för mig ;-) 
 
I fredags och lördags var det jobb sedan fest, love it. Vi åt middag hemma hos Becca och sedan blev det alkohol och fest till 05-06 på morgonen, hade såå kul! På söndagen var man ganska död men jag hjälpte Becca att städa och sedan lagade vi tacos, mysig kväll!
 
Idag har jag och Becca haft världens bästa dag. Vi åkte rätt tidigt mot destination Leksand sommarland, och där blev vi som barn på nytt! Vi lekte runt, badade och åkte olika vattenrutchbanor, såå kul haha. På vägen hem stannade vi på kupolen där vi åt glass.
 
Nu ligger jag i soffan och kollar på Beck. Är ledig imorgon också, så ska bara njuta och ta det lugnt. 
 
Bilder från Instagram, orkar inte föra över några andra..

underbar dag
2014-07-09 / 21:46:00

Började min dag med att tvätta och sedan åka till Hedåsen med Frida och Linda! Där låg vi i några timmar innan jag åkte till Fille och solade + badade. Sååååå underbart. 30°C ♥ Har dock bränt sönden min framsida, haha helt sjukt! Nästa gång ska jag bara sola ryggen.. På kvällen har jag och Eric varit hos mormor & morfar på middag, vi fick grillat :-) MUMS! Nu sitter vi hemma framför tv:n och jag håller på tvättar, sånt man inte hinner när man jobbar! Imorgon är det back to work, sen ska jag spela golf för första gången! Får se om jag blir lika fast som alla andra ;-)
 

OITNB
2014-07-08 / 21:29:53

Hemma efter en dag på jobbet! Skönt med lite ledigt imorgon ♥ Nu sitter jag och kollar på Orange is the new black som jag börjat kolla på, väldigt bra! Håller också på att laga mat, fläskytterfilé och potatisgratäng, mumma.
 
Lite nytt i lägenheten! Är supernöjd. Nu kan vi äta frukost på balkongen vi med ;-)

8 juli
2014-07-08 / 11:17:01

Har haft både bra och dåliga dagar sedan jag skrev sist. I helgen blev det mycket fest, på fredagen på Allstar och på lördagen Lobby. Det har äntligen blivit finväder så det är underbart. Låg faktiskt på stranden i lördags också ;-) Nu är jag påväg in till jobbet, imorgon är jag ledig så hoppas på lika fint väder så man kan sola!

Grattis till min fina mamma som fyllde år igår! Hela familjen är på Gotland så jag hoppas ni har det bra där <3