sista juni
2014-06-30 / 23:39:31

Det är alltså 30 juni idag och det känns mer som höst än sommar. Så ledsen. Har iallfall jobbat idag men imorgon är jag ledig, så skönt. Ska göra någonting på dagen med Louise, vet inte vad än. Beror på väder! På eftermiddagen ska jag och Eric kanske åka iväg på en tripp till Stockholm! Idag har jag fått ett antagningsbesked till hösten så nu vet jag iallafall en sak jag ska göra. Är så himla jobbigt att inte veta alls vad man ska göra.. Nu har jag iallafall lite hopp om några saker! Nu ska jag sooova. Natti.
 
Saknar min besti.

min lördag
2014-06-29 / 14:22:56

Hade en toppendag igår! Började med att gå på Ockelbo-marknad och det var roligt men hittade ingenting. Efter det hämtade jag upp Frida och vi åkte till Valbo en sväng, hittade lite fina saker till lägenheten. På kvällen cyklade vi till Evve och grillade och hade en såå bra kväll! Vi var inte så många tjejer där men vi hade skitkul och det blev Lobby senare. Jag och Matilda åt mcdonalds innan jag cyklade hem med henne i spöregn.. Såg ut som jag duschat när jag kom hem, bra sommar!
 
Idag kommer Eric hem från Vansbro där han varit på cup hela helgen. Saknar min bebis!
 

summerburst
2014-06-29 / 14:10:00

 
Lite bilder från när vi förfestade på fredagen innan Summerburst. Bra kväll!

HELG!
2014-06-28 / 11:15:52

Godmorgon! Redan helg igen <3
Har jobbat i veckan och nu är jag ledig i helgen. Dock är vädret heelt värdelöst så det är ju synd! Idag ska jag iallafall till Ockelbo-marknad med Sofia som är här från Stockholm. Ska bli kul! Ikväll blir det grillning hos Evve :-) Nu lär jag åka, PUSS!

25 juni
2014-06-25 / 15:15:16

Hej! Alltså jag har verkligen inte haft tid med bloggen. Förstår verkligen inte de med stora bloggar och jobb som bloggar typ 5ggr om dagen? Haha alltså hur hinner man. Jag är död när jag kommer hem från jobbet runt 8-tiden..
 
Idag är jag iallafall ledig! Sköönt, även fast jag har mycket jag ska göra. Har städat, håller på tvättar, har varit på Loppis hos min familj och nu ska jag snart till Valbo med mamma.
 
Det har gått 3 dagar sedan helgen och midsommar! Hade en toppenhelg i Årsunda men vädret sög. Frös konstant, såå synd. Vi lekte lekar, åt god mat, cyklade till Strandbaden, badade tunna och grillade. En bra helg iallafall!
 

8 timmar jobb sedan helg
2014-06-19 / 10:40:40

Godmorgon. Sitter i soffan på jobbet och väntar på att börja. Jobbar till stängning sedan är det helg! Hur underbart? Har inte kommit hem förns vid 8 varje kväll och då har jag gjort annat, så har inte orkat uppdatera med Summerburst-bilder, kanske blir ikväll. Imorgon åker vi till Långängarna för att fira midsommar och blir nog där hela helgen. Ska bli så roligt <3 puss!

Jobb
2014-06-17 / 11:38:51

Hej! Har haft fullt upp hela helgen så har inte hunnit med bloggen. Jobbade i onsdags och torsdags sen åkte jag tidig buss på fredagen till Stockholm. Där väntade mina tjejer med champangefrukost och feeest. Var på summerburst båda dagarna och hade en toppenhelg! Bilder kommer sen :-) Nu sitter jag på jobbet och börjar om en halvtimme. Jobbar i veckan och är ledig hela midsommarhelgen, underbart. Ska bli en sån bra helg!!



Garderobsjobb
2014-06-10 / 23:48:47

Hallå! Är så himla trött och uttråkad. Sitter i garderoben och jobbar, ca 1timme kvar nu. 

Idag har jag haft en underbar sommardag! Började med en tripp till Valbo med Beccis för shopping av alkohol + lite annat. Sen åt vi lunch på IKEA :-) På eftermiddagen var det så varmt så vi bestämde oss för att åka till stranden där vi hängde ett tag. Sen svängde vi förbi Filip och badade i hans pool, så skönt! Underbar ledig dag.

Sen har jag bara suttit här :) får snart åka hem och sova <3

Imorgon ska jag fixa Louise hår till skolavslutningen sen jobba. PUSS

Helgen
2014-06-09 / 13:59:24

I fredags firade vi Sveriges nationaldag med Swe-middag och lite drinkar hos Becca. Var en jättemysig kväll, gick dock hem tidigt för på lördagsmorgonen jobbade jag. På kvällen åt jag middag hemma hos familjen sedan var jag på fest med mina gympatjejer! SÅÅ rolig kväll ♥ Igår sov vi länge sedan hade vi mys framför film med pizza och godis med Sofia och Lindfors. Idag är jag ledig så nu ska jag bädda rent och ta det lugnt, kanske gå ut i det fina vädret! :-)
 

6 juni
2014-06-06 / 16:21:22

Idag är det Sveriges nationaldag och det innebär ledighet och förhoppningsvis roligheter. Jag har varit i Stadsparken en sväng där SGA haft lite gymnastik. Nu har jag precis duschat och målat naglarna så nu ska jag fixa mig. Ska senare hem till Becca på middag och sen blir det en lugn kväll med lite drinkar. Ska jobba imorgon så blir inte så mycket fest. Ha en bra 6 juni alla där ute!

Första dagen
2014-06-04 / 18:11:00

Idag har jag gjort min första dag på H&M, gick superbra! Trevliga jobbarkompisar och en av mina favoritbutiker, kan ju inte bli mycket bättre. Så nu hoppas jag på en otroligt rolig sommar!
 
Var så trött när jag kom hem, inte alls van vid att kliva upp 06:00 och stå upp en hel dag! Så nu ska jag ta det lugnt hela kvällen. Imorgon är det jobb igen, sen garderoben 8 timmar på kvällen, kommer ju vara helt slut. Pusshej!
 
Har ny jacka från b.young (som jag fick av mamma<3) och jeans från ZARA.

3 juni
2014-06-03 / 19:25:50

Älskar min nya vas!
 
Idag har jag lunchat med Rebecca och Nomi på ESA, så mysigt och gott! På eftermiddagen fikade jag hos mormor & morfar och sedan har jag städat här hemma och varit o handlat. Idag fyller Posse år så ska dit på fika sen när Eric kommer hem. Imorgon ska jag till H&M på intro för jag ska jobba där i sommar! Så GLAD!

juni
2014-06-02 / 21:15:53

Kan inte förstå att det är juni redan?? Äntligen är den underbara sommaren här, nu fattas bara värmen, som faktiskt var här för någon vecka sedan men sedan försvann :-( Come back please.
 
Idag har jag sovit ut, så trött efter helgen. Sen hämtade jag Hanna på skolan och vi åkte till mormor och morfar och myste. Sedan har jag tagit det lugnt med Eric och varit och hämtat några stolar som vi ska ha i burspråket hade jag tänkt. Nu är det biggest looser-final! Så roligt.

HELGEN
2014-06-01 / 21:06:14

På lördagen sprang mamma Marathon och vi hejade på henne! Så himla bra gjort av henne, under 4timmar dessutom. Bästa mamma ♥
 
Idag sprang Jossan först, hon kom på 7e plats. Stolt syster!

Louise kom 5a, hur duktiga är dom inte?? ♥
 
Jag åt på Vapiano med Sofia idag efter vi hejat på mina systrar.
 
Finaste bästa vännen ♥ Självklart handlade jag lite på Zara, älskar den butiken!

home sweet home
2014-06-01 / 20:55:23

Nu är vi hemma igen! Har haft en jättebra helg men det är alltid skönt att vara hemma.
 
I fredags var vi på Miley Cyrus och hon var grym! Vilken galen människa alltså, men älskar henne ;-) Innan konserten åt jag och Maja på Taverna Brillo som var supergott. På kvällen var vi ut, först på Riche och sedan Hells, så bra kväll.
 
Lite iPhone-bilder, de två första från fredagen. De två andra från Lördagen.
 
På lördagen hejade vi på mamma som sprang Stockholm Marathon. Sedan shoppade vi lite och på kvällen åt vi middag med pappa och hans kompisar. Vi åt på Riche och det var jättegott som vanligt. Vi var rätt trötta så vi var hemma vid 12. Idag har vi hejat på mina systrar som sprungit och jag har träffat Sofia. Tack för en bra helg!!