tredje advent
2013-12-15 / 11:31:52

Hej! Den här helgen har jag bara tagit det lugnt. Välbehövligt efter många helger med fest.. Igår kollade vi på massa julfilmer och åt godis ♥ Idag ska jag ägna min dag åt plugg för har mattetenta imorgon.. Fick veta att jag klarade första mattetentan, sååå skönt!! Nu är det snart bara en vecka kvar till jul, så sjukt! Har nästan alla julklappar färdiga och de ska bli så mysigt med jullov.
 
Saknar min älskade Mia som är i Australien..

10 december
2013-12-10 / 14:29:00

Idag fyller min bästa vän 20 år!! Dock får jag inte dela den här dagen med henne, för hon är i London och lyxar. Men jag hoppas du får världens bästa dag, för det är du värd ♥ Grattis älskade du!!!
 
 
I lördags fick jag iallafall fira henne! Och det var en sån himla bra kväll. Började med mat och drinkar på Amilias och sen avslutades kvällen på Lobby.
 
Idag ska jag på gympa med min syster Jossan, hon har nån avslutning som en i familjen ska vara med på. Nu måste jag laga mat :)

December
2013-12-04 / 13:50:54

Hej! Det har hunnit bli december, så sjukt. Har mysigaste tiden framför mig och de ska bli så skönt med julledigt när Eric också är ledig ♥
 
I fredags var jag, Evve, Becca och Jossan i Stockholm på SACO-mässan. När vi var klara där lämnade vi av Jossan på centralen och åkte mot Täby centrum för shopping. Köpte julklappar och hade det supermysigt och på kvällen åt vi middag på Vapiano.
 
På lördagen hade jag omtenta i fysik.. Gick dåligt men på kvällen hade jag desto roligare. Förfestade här + hos Becca och det blev liite för mycket alkohol kanske. Men roligt hade vi! Fram till jag drog världens vurpa i Beccas stentrapp och resten av kvällen behöver jag nog inte ta upp. Hade kul i vilket fall och på söndagen mådde man som man förtjänade. Var iallafall på adventsmiddag med släkten i Storvik och det var mys.
 
Nu ser jag fram emot helgen och Beccis 20årsfest! Kommer bli awesome, puss!