lever för helgerna
2013-11-25 / 14:52:00

Hej! Är nog världens sämsta bloggare..
För två helger sedan var jag i Stockholm hos pappa. Jag shoppade lite julklappar och på lördagen var jag ut med Elvira. Hade sjuukt kul som vanligt med henne. VI körde en liten krogrunda och de va asnice. På söndagen träffade jag Sofia och vi hade myslunch på mcdonalds!
 
Helgen efter det hade jag omtenta i matte.. Hoppas jag klarade den. Sen jobbade jag i garderoben på folkets hus. När jag slutade där klockan halv2 drog jag till Lobby och mötte upp Becca och några killar. Efter det körde vi efterfest hos Posse. På söndagen hade jag mys med Becca på Matkällan. Veckan därpå var det mest plugg.. Jag var även sjuk några dagar, hade urinvägsinfektion och ont i ryggen.
 
 
Den här helgen har jag ätit och druckit massa gott, hehe. I fredags käkade jag med Eric, Posse och Fille på Mulligans. SÅ GOTT! Sen festade vi uppe hos Posse och senare på kvällen kom min älskade beccis och hängde med oss ett tag! I lördags var jag på Davids dop först, mys! Sen fick jag tacos hos Anita och Christer och på kvällen var jag på Catching Fire med Maja och Jossan. Superbra film! Igår var det myssöndag med pizza och bra sällskap! Nu är det måndag och jag är hemma för jag har varit på ett sjukhusbesök. Har även hämtat ut lite paket på posten, ny jacka och klänning till julen.
 
Nu måste jag plugga fysik.. Har omtenta på lördag!
 
<3
 
 

Halloweenhelg
2013-11-05 / 21:31:00

Det blev utgång i lördags, sjukt kul kväll! Förfestade här sen gick vi till Lobby där det var Halloweenkväll. Igår hade jag fysiktenta och den gick inge vidare. Men hur tänker dom när dom jämt lägger tentorna på måndagarna? Blir så less. Idag har jag varit ledig och det har varit såå skönt. Har handlat och nu ligger jag i soffan och kollar på  Montazamis med vänner. Imorgon ska jag till skolan för matte.. Puss!

2 november
2013-11-02 / 15:57:00

Äntligen lördag! Igår var jag på living room och åt middag med några tjejer, sen gick vi vidare till Amilias och drack några drinkar, jätterolig kväll! Idag ska jag fira morfar som fyller år sen får jag se om det blir utgång eller myskväll :-)

Mitt fina hår efter att Matilda klippt och färgat, supernöjd!! Åsså min nya bebis!