This is what it feels like
2013-06-30 / 23:42:00

Hallo! Hade en jättebra lördag igår :-)  Idag åkte vi till Valbo och Oves och köpte lite smått o gott + letade garderob till sovrummet. Sen åt vi lunch på Max i Gävle, mmmh. Sen kom min familj hem från Spanien så vi har varit och träffat dem. De fick lite presenter av oss från USA och vi fick lite av dem, så gulliga. Nu hänger vi i soffan och imorgon är det jobb som gäller 07:00.
 
 
 

Lördag
2013-06-29 / 13:24:00

 
Sitter och väntar på att Eric ska komma hem så vi kan åka ut på fest med hans jobb. Vi ska åka båt, vara ute på sjön och äta. Det är finväder så det blir nog en kanondag. Puss!
 
 

Central Park
2013-06-28 / 16:31:00

Freedag! Åh så skönt. Sitter på jobbet och väntar på att klockan ska slå 9 så jag får åka hem och mysa. Tänkte fortsätta berätta lite om ny.
 
På söndagmorgonen köpte vi med oss frukost och gick till Central Park. Det var jättemysigt men tyvärr började det regna och vi fick sitta på en mur under ett träd istället för på en filt. Men i vilket fall så var det jättefint där och grymt häftigt. Efter frukosten tog vi en turistbuss downtown, har glömt vad det heter men där har dom b la. spelat in SATC. Några dagar tidigare var vi där och kollade på Carries trapp.
 
 

love
2013-06-28 / 16:13:00

Älskade älskade älskade shoppingen i New York!
 
UNDERBARA Michael Kors väskan här under fick jag av Eric. Fick välja vilken väska jag ville. Åh är såå glad. Min älskade kärlek ♥
 

Top Of The Rock
2013-06-27 / 17:36:00

På Lördagskvällen åt vi mat på Friday´s och åkte upp i Rockefeller Center och kollade ut över fina Manhattan. Läskigt högt men sjukt fint. Vi tog lite bilder däruppe men det var lite svårt när det var mörkt, mycket folk och en del var lite skrajja, haha.
 
 

turistbuss
2013-06-27 / 17:34:00

När jag och Becca kom till NY på fredagen var våra kära vänner redan fulla o glada. Vi var också partysugna så det slutade med att vi höll igång till efter 4. Hade så himla roligt!
 
Dagen efter åkte vi turistbuss uptown och kollade på allt fint.
 
Vi åt på Flip, en resturang där man får göra sina egna hamburgare(välja vad man ska ha på osv).
 

New York del 1
2013-06-27 / 15:07:00

Hej! Hade världens bästa dagar i USA och har inte hunnit blogga sedan jag kom hem. Har haft mycket för mig och har börjat sommarjobbat på Ängsbacken. Men iallafall, New York! Vilken underbar stad! Har shoppat, turistat och ätit supergod mat. Har verkligen haft det jättebra. Börjar med att lägga upp lite bilder men kommer mer sen :-)
 

Här turistade vi på Brooklyn Bridge!

Bästa beccis som jag hälsade på i Boston. Äntligen sågs vi igen! Jag var där en natt sen åkte hon med mig tillbaka till NY.
 
 

Vi åt på cheesecake factory, shoppade, åkte runt i Hingham och va på Children museum med Thea och lekte runt.

USA & BFF
2013-06-14 / 05:27:00

Heej! Ligger just nu i Beccas säng i Hingham♥ Så mys. Äntligen får jag vara med min bästa vän igen!! Vi har käkat på cheesecake factory och jag har fått se lite av Hingham och Boston. Nu ska vi snart sova och imorgon åker vi till ny. Älskar det här landet!
 
 

One day
2013-06-07 / 09:49:54

Hur underbart är det inte med semester? IMORGON ÅKER VI♥ är så glaaaaad!
 
Igår var det nationaldagen och jag var på eckerökryssning med Carina och Elsa, mysigaste. Idag har Sandviken bal och jag ska kolla på min fina Mia. Men nu måste jag packa och städa lägenheten. Hörs när vi är i New Yoooooork!!! 

Stockholm
2013-06-03 / 21:23:17


 
Har haft en kanonhelg i Stockholm. I Fredags var vi på Let´s Dance som var riktigt kul! Hade jättebra platser och det är mycket roligare live än på tv. Efter det blev det lite efterfest, med många kändisar! Minglade åt dig min älskade Rebecca Rydberg. Du skulle varit med! ♥ På lördagen var vi inne i stan på Sthlm Marathon i regn.. Hejade på en duktig Lina! Senare blev det middag på Fridays med Sofia :-)
 
På söndagen var det sool och toppenväder, vi var in på minimaran och hejade på mina bästa tjejer!! De blev en femte plats och en tionde! Så duktiga. Senare åkte vi ut med pappas båt, bästa vi kunde göra! Soool och jättevarmt!