valborg
2014-04-30 / 12:24:59

I måndags var jag på kalas hos min syster som fyllde 14 år, herregud vad stor hon är! Fick grillat och massa fika, gott. Igår skulle jag besikta bilen kl 11, men när jag kom dit hade Eric lyckats boka i Edsbyn istället, haha. Åt lunch med becca på sushibaren, såå gott. Sen gick vi runt på stan ett bra tag och pratade + åt glass. På kvällen tränade jag, vi började med en ny volt - överslag volt, roligt men svårt :-)
 
Fick besikta bilen idag istället och den gången gick det bättre! Har inte så mycket planer för kvällen, ska vara med mina tjejer iallafall och vi ska dricka vin!
 
Ha en bra sista april!
 
Sofia hjärtat som skadade foten i helgen, krya på dig 

gymnastikhelg
2014-04-28 / 12:13:00

Har haft en underbar helg full av gympa.
Trots två skadade gymnaster är vi nöjda med tävlingen och vi har haft jätteroligt! I fredags förtränade vi fristående och på kvällen tog vi det lugnt med lite godis och mys. På lördagen var det dags för tävling och först ut var fristående som gick rätt bra. Sen trampett och tumbling som gick lite sådär. Det blev lite kaos då både Sofia och Anna gjorde illa fötterna under tävling. Annars hade vi fina varv och jag är nöjd! Det blev ingen final så igår fick vi sitta på läktaren innan vi åkte hem i ett underbart SOMMARVÄDER! Vilken toppenhelg vi har haft och dessa sommarkänslor är ju underbara.

 
Idag har jag varit i skolan på tenta och senare ska jag fixa ögonbrynen och fransarna på stan. Idag fyller min fina syster 14 år så ska dit på kalas. Grattis Louise ♥
 
 
 

MOT RM!
2014-04-25 / 12:38:00

Idag är det fredag och det innebär resa till Järfälla och RM med bästa tjejerna! Alla är taggade och det kommer bli så roligt. Jag kör en bil så ska snart hämta upp de som ska åka med mig. Ska ha en kanonhelg, hörs på söndag. SGA 
 
Har ju världens tråkigaste bilder just nu men måste dela med mig av nått ju.
 
- Var ute på en promenad i Högbo igår med Posse, åh så UNDERBART det var med sol och värme.
- Min BUS! Sjukt hur man kan känna sig så mycket fräschare så fort man är lite brun.

framtidsångest
2014-04-23 / 19:55:00

 
Förra veckan var sista dagen för att söka högskola till hösten. Jag har lite panik för tydligen var det sökrekord i år och om jag inte kommer in, vad gör jag då? Usch för all denna ångest. Har iallafall sökt 9 olika program tror jag, och de är i Stockholm, Uppsala och Dalarna. Synd att det inte finns något som intresserar mig i Gävle. Kommer jag orka att pendla? Kommer jag ens vilja plugga igen i höst? Haha så många frågor som kretsar i mitt huvud. Det är så mycket jag vill göra och hinna med, men ändå har jag panik för framtiden.

underbara vår
2014-04-23 / 19:41:44

Hej! Jag sitter just nu och pluggar.. Har tenta på måndag och jag kommer vara borta i helgen så nu är det stenhårt plugg som gäller. Tog precis en liten paus bara haha.
 
Har haft en jättebra påsk! Så underbart väder och mycket fest. Det enda som är dåligt är att jag blev sjuk. I söndags var vi och fick påsmat(+pizza) hos Erics familj och i måndags fick vi grillat hos min familj. Så mysiga dagar.
 
Idag har jag suttit ute i solen hos mormor och morfar. Man får åka iväg om man vill åt solen när man inte har någon balkong..
 

Söndag
2014-04-20 / 13:04:58

Igår var det Lobbylördag! Tog det lugnt på dagen och sen åt jag middag hos familjen Sundberg. På kvällen var vi hos Viviane som hade fest och det var en bra kväll! Idag ska jag bara ta det lugnt och vila för har blivit sjuk.. Min familj har kommit hem från fjällen så ska träffa dom <3




Godmorgon påskafton!
2014-04-19 / 10:43:08

Vaknade precis och ligger i sängen och dricker te. Har såå ont i halsen och hela kroppen. 

Igår på långfredagen tränade jag först i över 3 timmar med våra gamla tränare som var här från Västerås, så roligt! På kvällen var jag hos mormor & morfar på påskmiddag. Sen kom becca hit och vi blev lite taggade på utgång - så då var det bara att köra. Vi förfestade hos Evelina med henne och Azze. Det var en riktigt rolig kväll och kartellen spelade!

Nu ska jag snart gå upp för ska möta Jossan och vi ska gå till stan. Ikväll är det fest hos Viviane, hon har fyllt år och det blir Lobby! 

Ha en bra påskafton mina vänner<3

Mina nya älsklingar.


Middag i stensätra
2014-04-17 / 22:35:43

Är hos Erics föräldrar och har fått jättegod mat och efterrätt. Efter träningen som gick rätt bra åkte jag och Emma hit så nu sitter vi här och tar det lugnt med deras familjer. Vi har intagit sofforna för är helt slut haha.

Bild från lördagen <3


Skärtorsdagen
2014-04-17 / 11:05:29

Godmorgon! Ligger fortfarande i sängen och drar mig. Igår var jag på badhuset med min söta kusin Hanna och det var så mysigt. På kvällen blev jag bjuden på mat av mormor och morfar <3

Idag har jag inte så mycket planer mer än träning ikväll. Vi kör hårdträning nu innan RM, ska bli så roligt att åka!

Bilder från i lördags när vi var ute och grillade på ett mysigt ställe i Årsunda.

påsklov
2014-04-14 / 14:00:00

Hej! Redovisningen förra veckan gick bra, även fast jag gjorde det ensam. Stolt! I Fredags var jag på Ikea med mormor och morfar innan jag tränade. På kvällen var jag på bio med Eric, Jossan och Posse. Vi såg Non-stop som var riktigt bra! Efter bion åt vi middag på Church Street, mums. I lördags var jag, Eric, Fia och Marcus o grillade i Årsundaskogarna, riktigt mys. På kvällen var det fest, kanske blev lite för mycket alkohol haha men det var en bra kväll!
 
Igår tog jag det lugnt, en sväng in till Gävle med nåra tjejer och på kvällen firade vi Karin som fyllde år, fick supergod mat och det var en jättebra söndag :-)
 
Idag har jag storsädat här hemma så nu är det så rent o fint. Love it! Har påsklov nu men ska försöka plugga lite och göra lite nytta.
 
weheartit

9 april
2014-04-09 / 11:44:22

En vecka sedan jag bloggade sist. Har inte gjort så mycket, var en sväng på Mulligans på fredagen för lite alkoholintag. På lördagen jobbade jag innan det blev en sväng på Mulligans med tjejerna, och på söndagen hade vi våruppvisning på Jernvallen och sedan vad vi och firade min låtsasfarmor på Granliden. Den här veckan har jag varit ledig fram till nu, och idag är det plugg som gäller inför ett seminarium imorgon.

 

April
2014-04-02 / 10:16:00

Sitter i skolan och har labb som kommer hålla på till 16:00, lagomt segt. Ska dock iväg och äta mat med Mattias snart. Igår myste jag med beccis, lagade tacos och pratade. Vardagslyx. Ikväll har jag mycket att göra, äta mat hos Erics föräldrar, få besök av min familj och så skulle jag till becca igen, men får se om jag hinner det.