Jobblördag
2014-08-23 / 13:23:00

Hej! Igår hade jag en lugn fredag med tjejerna. Började hos Emma där vi drack nån cider innan vi gick till Charlys. Gick hem rätt tidigt för var trött, & skulle ju upp och jobba idag! Men det var en mysig kväll. Nu sitter jag på jobbet och har lunch. Ikväll ska vi hem till Karin för lite fest, blir nog rätt lugnt idag igen men hoppas på en bra kväll!
 
Jag och Maja en rolig kväll i somras
<3

trött
2014-08-21 / 22:29:00

Innan skolan och jobbet idag bjöd min bästa mamma mig på lunch, så goosig. Sen gick dagen segt.. Började med kemi sedan vidare till jobb. & nu är jag sååå himla trött. Efter jobbet har kollat på Coyote Ugly och ätit pizza med Eric och Lindfors, så mys. Men nu vill jag bara bädda ner mig i våran underbar säng. Imorgon är det fredag! Men vad gör det när man har en helg av jobb framför sig.. Jaja, jag klagar inte :-)
 
Vill såå gärna ha en tavelvägg

❄❄❄
2014-08-20 / 18:24:00

Har intagit soffan för kvällen, såå skönt. Jobbade till klockan 15 sen har jag bara fixat här hemma. Imorse när jag cyklade till bussen kände jag verkligen vilken höstluft det har hunnit bli på bara på några dagar... Usch vad det kan ändras fort i Sverige, ser inte fram emot att frysa i ca ett halvår nu.. Det suger! Nä nu ska jag kolla på gårdagens Idol-avsnitt. puss
 
Kan värmen komma tillbaka 

mysmåndag
2014-08-19 / 13:09:00

Hade en jättemysig kväll igår! Färgade ögonbrynen, blekte tänderna och la ansiktsmask - samtidigt som vi kollade på Idol & Paradise. DOCK gick tandblekningen inge bra för mig.. Haha gjorde så JÄVLA ont så fick ta bort det.. Ett tips: blek aldrig tänderna om du har dåliga tänder och tunn emalj. Borde läst på lite innan kanske..

Iallfall, det var en himla mysig måndag! Nu ska jag snart åka på min första kemilektion, wish me luck. Ikväll ska jag på träning för första gången på fleera månader. Skönt att komma igång igen. Nu måste jag gå till bussen!


höst...
2014-08-18 / 16:46:56

Blev en bra kväll i lördags.. Middag i Stensätra sen fest med mina tjejer. Så roligt! Blev en liten sväng på Eight Ball innan vi åt pizza hemma. Igår spelade jag och Eric golf.. Gick asdåligt! Haha.. Menmen så är det ibland. Sen tvättade jag och myste framför tv:n.

Idag har jag varit på min första lektion i fysik, så nu är det bara att kämpa. Den här gången ska jag klara det. Ikväll kommer Jossan hit för lite mys. Sen börjar Idol & Paradise Hotel och jag är såååå taggad! Nu märker man att hösten är här, skolstart och alla tv-program börjar.. Jaja det är rätt mysigt ändå ♥


vattenskoter
2014-08-16 / 16:25:20

Har varit ute och åkte vattenskoter hela förmiddagen med några tjejer, det var såååå roligt! Haha dör, vill ha en sån. Efter det inhandlade vi alkohol till kvällen och åt lunch på Marangoni, så mysigt. Nu har jag precis fixat mig och väntar på att Jossan ska komma. Ska locka håret och måla naglarna sen åker jag och Eric till hans föräldrar på middag. Ikväll blir det fest hos Nomi och det ska bli en sån bra kväll!!
 

wanties
2014-08-16 / 10:08:19

6 saker jag skulle vilja ha
... Om det fanns mer plats i vår lägenhet.



Fredag!
2014-08-15 / 12:00:00

Godmorgoon. Igår var jag somsagt på infomöte på komvux i Gävle, kan inte förstå att hela sommaren har gått och nästa vecka är det dags för plugg igen(!!) Sommaren har gått så jäkla fort. Sommarschemat på H&M är över och jag är numera extrajobbare, hann ju knappt blinka. MEN vilken underbar sommar jag haft fast den varit full av jobb! En underbar sommar att se tillbaka på.
 
Ska in och jobba eftermiddag idag på H&M, ska bli roligt. Sen är det fredagsmys, inga riktiga planer men ska kanske träffa några tjejer annars blir det hemmamys med min älskling bara. Vet inte än om jag är ledig i helgen men ska iallafall spela golf, dricka lite alkohol & ha en myskväll med Jossan. 
 
SÅ kär i dig.

Ellos #HÖST2014
2014-08-14 / 13:05:00

Älskar verkligen Ellos heminredning!! SÅ himla fina grejer. Man blir så sugen på köpa massa nytt nu till hösten. Vill ha det så mysigt här med massa ljus, fina lampor och nya sängkläder 
 
ELLOS HEM & INREDNING

som vanligt
2014-08-14 / 12:46:00

Hej! Igår fyllde min lilla bebis 1 år ♥ Så var där på kalas först och sedan gick jag och Malin ut på en golfrunda, gick sådär.. Senare åt vi middag hos Erics föräldrar så blev kvar där hela kvällen, mysigt! 
 
Idag klev jag upp tidigt för ännu en runda med Malin, gick bättre idag iallafall så det tar sig! Skönt. Nu blir det lite lunch och sen ska jag in till Gävle och komvux för informationsmöte. Vi hörs!
 
Så bra låt!

ledig tisdag
2014-08-12 / 17:29:33

Vilken perfekt ledig dag jag haft! Började dagen med en pw med Nomi och Emma, riktigt skönt. Sen åt jag och Nomi på ESA innan vi åkte upp till Högbo och golfade, vi hade såå roligt! Det regnade ett tag och vi var inte sådär jättebra men det var kul iallafall. Nu ska jag strax iväg på bilbingo med familjen, mysig kväll ♥
 
En fin sommarkväll vid storsjön.

Golfhelg
2014-08-11 / 19:01:25

Hej måndag! Gick upp tidigt idag för att jobba, var såå himla trött efter helgen men imorgon får jag äntligen sova. I lördags var jag på golfkurs i Högbo hela dagen och det gick väl sådär, på kvällen åt jag middag på Charlys med Beccis och favvopojkarna ♥ Efter det åkte vi till Matilda där vi drack och mös hela kvällen. På söndagen var det ännu mer golf och det gick bättre den dagen! Så nu har man grönt kort :-) På kvällen var jag hos familjen först sen åt jag AGA (första gången för mig, asgott ju) med Eric & Mattias, sedan blev det tidig kväller för mig.
 
Idag har jag städat lägenheten och nu ligger jag i soffan och njuter av att inte ha någonting att göra, haha. Så sköönt. 
 
I fredags firade vi Sofia som fyllde 20! Hon hade ordnat en grym fest <3
 
Förrätt på Charlys.

Helg
2014-08-08 / 19:45:00

Sitter på bussen på väg hem från jobbet. Ska göra mig i ordning och åka på 20årsfest för Sofia, ska bli roligt! Imorgon och söndag ska jag ta grönt kort i Högbo, haha får se hur det går. Men kommer bli roligt iallafall! Trevlig helg alla fina!
 
Gammal bild.

Torsdag
2014-08-07 / 16:17:00

Igår hade jag en rätt bra ledig dag! Storviksbadet först, sedan lite golf, sen vinmys med Becca på balkongen och sedan middag i Stensätra. Men sen hände även en hemsk sak, min farfar dog. Vila i frid min finaste farfar. Flera år sedan vi träffades men jag tänker på när jag var mindre och vi spenderade somrarna där med mina kusiner, fina minnen. Om några veckor får vi säga hejdå på begravningen 
 
Kom iallafall precis hem från jobbet, slutade klockan 3 idag, så skönt. Ska kolla ett avsnitt PLL sen ska jag och Eric åka till min moster där Eric ska jobba lite. Ikväll ska vi på middag hos min familj, händer inte allt för ofta nu för tiden 
 
Fin bild på min älskling från helgen.
 

The Fault In Our Stars
2014-08-07 / 15:55:00

Såg den här underbara filmen förra veckan med Matilda.
Åh så bra den var, men så himla sorglig och hemsk och hjärtekrossande och allt det där. Men SÅ FIN!
Jag tycker att alla ska se den ♥


sommarhelg i Stockholm
2014-08-06 / 18:02:00

I helgen var jag i Stockholm med Eric ♥ Vi åkte ner redan på fredagförmiddag så på eftermiddagen åkte vi båt i skärgården med pappa och hans kompisar. Vi stannade i Saltsjöbaden och åt lunch och sedan la vi till med båten och badade. På kvällen blev det middag på Mister French med pappa och Erics föräldrar, bra kväll!
 
På lördagen kollade vi på Pride och sedan åkte vi ut till Sturebadet Marina Tower där vi gick på spa och åt middag, så mysigt. Vi åt sedan efterrätt, drack drinkar och somnade skönt i hotellsängen på First Hotell Reisen.
 
På söndagen åt vi en god hotellfrukost och sen shoppade vi hela dagen, så underbar helg.
 
 

AUGUSTI
2014-08-06 / 10:24:00

Det var så himla längesen jag skrev här!! Har haft så mycket för mig.. Det har varit jättefint väder så när jag varit ledig har jag tagit till vara på solen extra mycket. Det har hunnit bli augusti och finvädret håller i sig.. Men troligen inte länge till. Idag ska jag och Maja åka till Storviksbadet om det inte blir dåligt väder. Ska ha picknick och njuta av lite ledighet.
 
Har hänt mycket på dessa veckor så lägger upp lite random-bilder:
 
 
 
1. För någon helg sedan blev vi bjudna på mat hemma hos Lindfors familj, var supermysigt. 2. En onsdag blev det mys i gävle efter jobbet på Sommarkväll. 3. Var och badade med min familj på Storviksbadet. 4. Familjekampen ute i familjen Forslunds stuga, såå fin kväll. 5. HANNAS CYKELFEST! Så jävla rolig kväll <3 6. En dag förra veckan åt jag på Living Room med mina tjejer Rebecca och Evelina.