Måndag
2014-03-31 / 20:03:59

Två screenshots jag tagit på senaste tiden

Första bilden är på en ny favorit-app som håller koll på ekonomin, något jag verkligen behöver!

Den andra bilden är tagen från Aftonbladets hemsida. Detta är sååå hemskt och vidrigt. Ingen har väl missat Djurgårdssupportern som blivit misshandlat till döds, usch!! Tänker på hans familj. Jag hoppas idioterna som håller på med detta straffas.


Silver
2014-03-31 / 13:44:18

Hej! Har haft fullt upp hela helgen! Men en väldigt bra helg har jag haft. I lördags var jag upp tidigt, nervös som bara den, och tog mig till jernvallen där min syster tävlade på förmiddagen. Det var så mycket folk och många lag så det blev väldigt försenat. Jossan var duktig och alla andra gymnaster också! 

På eftermiddagen var det iallafall får tur för tävling och jag höll på svimma för jag var så nervös haha. Men allt gick bra! Vi gjorde rätt många fel i friståendet (lite acceptabelt med tanke på att vi precis lärt oss det) men fick höga poäng ändå. Sen hade vi några fall på tumbling(en av dem var jag) och många fall på första varvet på trampetten. Men vi var nöjda ändå (jag var jättenöjd för jag spikade min 540 skruv <3) och det slutade med att vi kom på en andraplats! Superroligt, bästa seniortruppen 

På kvällen var jag ut med tjejerna och kvällen var väl sådär.. Slutade inte som jag tänkt iallafall.

Igår var vi med på förstasidan i tidningen, haha så kul! Tog det lugnt hela dagen och åt grillat i Stensätra. Avslutade kvällen framför Annika Bengtzon - livstid på tvn.


Fredag
2014-03-28 / 20:33:44

Blandade känslor inför tävlingen imorgon.. Är så sjukt nervös samtidigt som det ska bli svinkul. Känner mig så osäker på mina varv dock.. Haha aja, det ska nog gå :)

Har precis ätit middag med Eric och nu ska vi nog snart gå över till Lindfors där Jossan och Posse är. Men det blir sovdags rätt tidigt!  Imorgon gäller det, SGA ★

Dålig bild på vår nya fiiiina dräkt <3

Skolan
2014-03-27 / 11:18:12

Sitter i skolan och väntar på att Eric ska hämta mig för lunchdejt! På eftermiddagen har jag biologi-föreläsning :) ikväll ska jag kötta gymnastik!!


ledig..
2014-03-26 / 11:24:00

Börjar bli trött på att vara ledig jämt. Labben ska inte göras förns nästa vecka men imorgon ska jag in på en föreläsning iallafall. Jag har lyckats blivit utskriven från vikariepoolen så måste göra en ny ansökan dit.. Hur drygt?? Så jobba kan jag inte göra på några dagar nu heller..

Jag ska snart äta lunch med Emma och Fia på ESA, så gott!

Armbandet fick jag i julklapp av min älskling ♥ + min fina rosa-pimpade dator!

Gymnastik ♡
2014-03-25 / 22:46:26

Kom precis hem från träningen! Gick sådär, tävling på lördag så nu är det bara att tagga. Laddade upp innan träningen med våfflor med Jossan, Posse, Lindfors och Eric.


tisdag
2014-03-25 / 11:21:18

Trodde jag skulle till skolan idag men hade kollat fel på schemat.. Det var imorgon! Jag ska sortera tvätt och städa idag. Gud så kul.. Ikväll ska vi äta våfflor eftersom det är våffeldagen idag! :-) Sen ska jag träna!
 

Pannkaksbrunch
2014-03-24 / 13:28:17

Precis när jag skulle äta frukost fick jag ett sms om brunch i Stensätra, klart man tackade ja! Och såå gott det va :-)

Älskar mina byxor från lager 157 ♡ + godaste brunchen!

Måndagmorgonen
2014-03-24 / 09:53:20

God morgon! Blev varken jobb eller skola för mig idag, får ta det lugnt hemma istället :) Ser ut som solen skiner så det blir nog en springtur när Eric kommer hem. Nu ska jag äta frukost och kolla på Gossip girl 



Rather be
2014-03-23 / 22:07:32

Såå bra låt ↑ Love it!

Grillat idag i Stensätra var såå gott! Fick även glass med jordgubbar till efterrätt, riktig sommarfeeling. Vi var där ett tag och chillade. Nu är vi hemma och väntar på Pizza. Haha älskar mat. Vi kollar på Annika Bengtzon - Den röda vargen, och myser med Posse och Lindfors. Nu kommer pizzan! hejs

Söndag
2014-03-23 / 14:29:49

Ska snart till Stensätra för årets första grillning! Så gott  ★


Godmorgon
2014-03-23 / 10:38:24

Ligger fortfarande i sängen och myser. Ska försöka väcka Eric snart för vill ha frukost! Men ska spela hay day ett tag till.. Idag blir det en skön dag, börjar gilla söndagar, + en söndag utan att vara  bakis är ju underbart.


Kinderägg
2014-03-22 / 16:48:38

Älskar familjen Hökdahl som alltid köper kinderägg till mig! Haha, fick kanske 20 stycken på julafton, fick en stor kinder-gubbe när dom hämtade Sophia i Tyskland och fick det här jätteägget idag <3


★★★
2014-03-22 / 14:35:14

Hej sköna lördag! Har sovit ut och sedan städat lägenheten och garderoben. Ska slänga massa gamla kläder! Nu ska jag och Eric åka till hans föräldrar för han ska jobba lite. Ikväll blir det myskväll, vill typ se en riktigt bra film :) hörs! 

Har på mig min fina kimono från Lindex idag  <3

tgif
2014-03-21 / 19:43:00

Min privata kock står och lagar mat till fredagsmyset och jag chillar - som vanligt. Idag har jag jobbat i Årsunda, mycket bra dag! För den här helgen har jag noll planer, rätt skönt. Igår var jag och tränade i Gävle med tjejerna, var skitkul! Behövde verkligen en träning med tränare och lite teknikövningar. Nu ska jag göra lite nytta iaf - duka. Pusss
 
Har dåligt med bilder så får bli en gammal. Detta skulle inte sitta fel nu.

värme
2014-03-20 / 13:08:00

Varför ska alltid vintern komma när man inte vill för? För några månader sedan var allt jag önskade mig snö. Nu känns det liksom lite försent.. Men eftersom jag får tillbaka på skatten(känner jag att jag behöver göra av med lite pengar därför, hehe skämt åsido), så har jag planer på att åka utomlands med min kärlek. Hoppas bara han går med på det. Sitter och kollar resor nu och hittar såå många ställen jag vill åka till ♥ 
 
Bilder från Ving - Rhodos och Kreta.

nya favoriter
2014-03-20 / 12:01:57

Min nya Tangle Teezer som jag älskar!
Tror ingen har missat denna men den gör håret lent och slätt utan att skada. Finns att köpa här.
 
Har haft den här highlightern ett tag nu och den är UNDERBAR.
Världens bästa sminkprodukt som jag inte klarar mig utan nu. Mary-Lou Manizer finns att köpa här.
 

edited by Kate Hudson
2014-03-20 / 11:14:25

 
Kom precis hem från skolan. Har ett arbete att göra om genteknik så de är bara att sätta gång. Var in på Lindex på vägen hem och köpte den här underbara tröjan, fick den av mamma ♥ Ha en bra dag!

neverfull
2014-03-19 / 22:16:00

Drömväska! Louis Vuitton, Neverfull ♥
Får nog vänta och spara ett tag dock, har en dröm att den ska bli min i höst.

 
Ligger i sängen och ska snart sova. Imorgon ska jag upp tidigt till skolan, för ovanlighetens skull typ. Har kollat utbildningar idag med Sofia, hon är supertaggad på att jag ska välja ett program på hennes skola och jag funderar faktiskt på det, skulle va sjukt kul. Dock skulle det bli jäkligt mycket pendla, tåg osv. Så får se vad jag bestämmer mig för. Alla dessa val. För alla som glömt det får man alltså söka högskola till hösten nu. Nästa vecka ska jag försöka jobba någon dag om jag får. Dags att ta tag i livet nu. Bort med ångesten.

GUUULD
2014-03-19 / 16:18:00

Har haft världens bästa helg! Lördagen med inflyttningsfest och sedan en söndag med GULD! Kollade på matchen hos Emma och oj så nervöst det var. Men dom tog hem det och då va det bara att ladda för Lobby och guldfest. Vi förfestade hos Nomi och hade en asrolig kväll. Så mycke folk på Lobby och alla var så glada. Grym kväll! Sen dess har jag tagit det lugnt. Idag kom Sofia hit och vi köpte fika och pratade igenom allt vi missat. Hon är ju bäst!
 
My looooove.
 
Jag och Sofia Nyårsafton 2010, ett bra tag sedan haha. 

Inflyttningsfest
2014-03-15 / 20:12:00

Sitter just nu i garderoben. Slutar snart och då ska jag direkt till Rebecca som har inflyttningsfest! Så kul! Blir Lobbylördag såklart. Idag har jag och Eric varit i Stockholm och hejat fram ett SM-guld till SAIK U-20! Så bra, grattis! Imorgon är det dags för den stora finalen och vi hoppas på att SAIK vinner! Själv hejar jag från soffan och efter blir det guld(silver)fest på Lobby. Vilken kanonhelg detta ska bli! Puss
 

plugg
2014-03-12 / 12:05:00

Har en jobbig labrapport att skriva idag.. Men skönt att vara hemma iallafall :-) Idag blir det nog vila från träningen, körde både backintvervaller och gymnastikträning igår, så är rätt trött i kroppen. + att jag översträckte armbågen när jag körde matta..
 
Det är jättefint väder ute och det blir man så glad av!! Ska kanske ut på en PW senare, men först: kolla på veckans PLL-avsnitt.
 
 
Vill såå gärna åka utomlands!
Även fast det är bra väder här så dröjer det ju ett tag tills man kan ligga på beachen...

HELLO SPRING
2014-03-09 / 14:57:00

weheartit

sunday
2014-03-09 / 13:36:00

Har haft en lugn och sköön helg. I fredags var vi kalas, sen sov vi tidigt. Igår var det en solig dag och vi åkte runt och fixade lite saker, på kvällen åt vi middag i Stensätra till melodifestivalen. Tyckte Alcazar skulle vinna men Sanna Nielsens låt var också bra!
 
Idag är jag bara hemma, körde precis lite styrka och stretch. Har fått en thing för workout-videos på youtube. Haha så körde precis efter två stycken, sjukt jobbigt! Ska göra det några dagar i veckan för man känner verkligen hur det tar.
 
 

Freeedag
2014-03-07 / 14:03:48

I onsdags var jag och Matilda hos Nomi för lite vin, hon har precis flyttat in i hennes lägenhet och det var så mys. Igår var jag i skolan, sen blev jag och Eric med bil och sen var jag på träning med mina underbara tjejer. Vi har fixat linnen till tävlingen som börjar närma sig, nervöööst men sjukt kul!
 
Idag ska vi på kalas sen blir det fredagsmys. I helgen SKA det bli en lugn helg, haha brukar ju låta så men nu måste jag faktiskt hålla det. Puss!
 
 

Stockholm/Avicii
2014-03-05 / 12:40:00

Hej! Har inte haft tid att skriva på ett tag.. Har varit sjuk och i fredags åkte jag och Becca till Stockholm för en festhelg. När vi kom fram på fredagen fixade vi oss och sen åkte vi in till stan och åt på Fridays, drack drinkar och sen mötte vi upp min pappa. Vi gick på Rose på Let´s Dance efterfest och där dansade vi hela natten kändes det som, så sjukt kul!
 
Bilder från Finest.
 
På lördagen tog vi det lugnt innan vi åkte till stan och mötte upp Elvira. Vi gick runt lite, åt sushi och sen åkte vi till Söder och mötte Sofia för Vapiano och uppladdning för kvällen - AVICII. Det blev dock en massa krångel med allt kändes det som, men vi hann förfesta och sen ta tvärbanan till Tele2. Trots att Avicii hade börjat när vi kom, och att det kändes som vi fick köa hela tiden så var det en sjukt bra kväll och Avicii var grym!
 
Från Stureplan.se.
 
Efter spelningen åkte vi hem, fixade oss och sen tog vi en taxi till stan och mötte Elvira. Vi mötte pappa, gick på Noppes, Riche och sist på Hell´s Kitchen. En så sjuuk och såå bra kväll!!