keep calm and stretch on
2014-01-31 / 14:01:00

Fredag! Så nice. Igår var jag på träning men det blev inte mycket gjort för mig.. Jag är ju världens klantigaste och efter typ första volten slog jag huvudet i en kakelkant vi har vid skumgummigropen. Fick en jättestor bula och jag har ont idag :-( Tur var att jag hann bromsa lite innan annars hade jag slagit upp hela huvudet!
 
Idag ska jag nog hänga med Frida annars har jag inga planer. Imorgon är det tänkt att vi ska åka skridskor men det blir inget om det snöar. Skönt med lugn helg, är så trött på krogen.
 
Bilder från weheartit. Vill såå gärna bli vig, men har inget tålamod att stretha.. Har ett mål till sommaren som jag ska klara av iallafall!

storms don't last forever
2014-01-30 / 13:34:20

Har varit och hämtat Hanna, min kusin på skolan och nu sitter vi och kollar på film. Senare ska jag åka och hämta två lampor Anita hittat på Blocket, värsta kapet! Frida hänger med mig och sen ska jag på träning.
 
Nu kom Karin och Mormor också så nu ska jag vara lite social! Puss
 
Ge mig sommar och värme!

kärlek
2014-01-28 / 19:19:00

 
Ska snart åka iväg på gymnastiken ♥ Haha hittade en så sjukt gammal bild från Ockelbolägret, vi är flera på den här bilden som tränar än idag. Så kul! Blev lite sådär nostalgisk precis så sitter och lyssnar på massa låtar från förr. Både låtar som får mig att relatera till gymnastiken och låtar från högstadietiden, nästan läskigt, man får ju rysningar, haha. Åh, massa låtar får mig att sakna Mia SÅ mycket, ont i hjärtat. Spec. Augustana - Boston, Keri Hilson - Knock you down, Chris Brown - Forever, Justin Bieber - One Time, Coldplay och Erik Hassle. Kom hem nu my soulmate.

glossybox
2014-01-27 / 13:41:00

 
Fick nyss hem månadens glossybox, love it. 
♡ - Tandkräm som bleker ♡ - Ansiktskräm från Yves rocher
♡ - Leave-in balsam från Revlon ♡ - Ögonbrynspenna ♡ - Primer från Benefit

let the past make you better not bitter
2014-01-27 / 13:30:00

Det är måndag och jag är sjukt trött, orkar ingenting. Ska nog sätta på en bra film och lägga mig i soffan, mmm! När Eric kommer hem ska vi storhandla sen bara ta det lugnt, måndagar är enda dagen utan träning så då är det mys.
 
Lite details.
Lampan i sovrummet är ny, älskar när det är tre ben. Vill ha en sån till vardagsrummet också men den jag vill ha är alldeles för dyr.. Smyckesaskarna är också nya 

lobbylördag
2014-01-26 / 20:14:00

Blev en superlyckad fest igår med alla mina lovely friends ♥ 
Dock skulle vi stannat i lokalen hela kvällen istället för att åka till Lobby, där det var sjukt tråkigt! Haha tror jag tröttnat på krogen.... Nu dröjer det innan jag går ut igen. Men förfesten som sagt, sjukt kul! Tack till alla som var där! Idag har vi städat lokalen och tagit det lugnt. Nu kollar vi på film och myser, skön söndag.
 

42årsfest
2014-01-25 / 16:32:08

Idag ska Eric och Frida ha fest och jag är supertaggad! Har haft Erics släkt här idag på mer kalas så nu ska jag snart klä på mig inför kvällen. Hoppas alla får en bra kväll för det ska vi ha!♥
 
Colmarjackan fick jag av Eric i julklapp, älskar den såå mycket!!
 

Happy birthday to my love
2014-01-24 / 23:43:34

Hej! Kom precis hem för har varit hos Janne och pluggat.. En fredagskväll! Så tråkigt. Men har man omtenta så har man..
 
Idag fyller Eric år så vi har haft kalas här hemma. Min älskling fyller 21, så crazy. Min SOULMATE, vad skulle jag göra utan honom? He is my everything!
 
Nu ska jag plugga lite till sen ska jag sova, ska upp tidigt imorgon. ♥
 
Så.Kär.I.Dig.

140123
2014-01-23 / 18:38:00

Ska snart iväg på gympaträning, såå kul. Idag har jag fixat här hemma(Anita har storstädat ♥), pluggat, hängt med Frida och misslyckats med en kaka. Får baka en ny imorgon efter skolan.. Eric fyller ju år imorgon så då får vi massa besök och ska bjuda på mat och fika. Mys!
 
Sjalen fick jag av Sophia i juklapp <3

home/träning
2014-01-21 / 19:26:00

Igår hade jag tenta i kemi och var två poäng ifrån att klara den. Lite less då :( Alltså i gymnasiet hade jag aldrig problem med något, men nu är liksom allt skitsvårt.. Högskolan är inte lätt!! Men sen lägger väl jag ner för lite tid också, måste bli duktigare så kanske man klarar sig på första försöket nån gång iallafall. Idag har jag tagit det lugnt hela dagen och försökt plugga matte till på lördag. Men har mest blivit massa surfande istället, är så himla sugen på köpa massa ny inredning! Är det enda jag kollar på nu för tiden. Så mycket fina saker jag vill ha ❥
 
Nu ska jag skriva inköpslista, handla på ica och sen träna! PUSS
 
 
 
home/koppar
 
 
 
 Gjorde ett kollage på Polyvore! Har faktiskt beställt några saker av detta.

godmorgon söndag
2014-01-19 / 12:03:00

Åt precis en god frukost, Eric hade köpt en wienersemla åt mig  Håller på att fixa mig för ska åka till Valbo en sväng med Beccis. I eftermiddag/kväll ska jag plugga med Janne, så otaggad. Men skulle vara skönt att klara iallafall en del på kemin imorgon..! Ha en bra söndag!
 

Lördag
2014-01-18 / 23:45:00

Hej! Igår kommer jag knappt ihåg vad jag gjorde.. Var hemma hela dagen typ o pluggade, sen på kvällen umgicks jag med Frida och hennes pojkvän Anthon. Det var en mysig kväll. Skönt att ha en luuugn helg. Idag har jag varit hos min familj hela dagen, ätit tacos o myst bara. Försökte även plugga...! Iallafall, det var mysigt att vara med familjen ♥ Nu är jag tröttttt så godnatt mina vänner! 
 
 

snööööö
2014-01-16 / 21:04:20

Har varit i Högbo på skidtävling i kylan. Båda mina systrar tävlade stafett och båda deras lag vann! SÅ duktiga. Efter skulle jag åka och träna på gymnastiken men kom inte in i hallen så fick åka hem istället.. Har stretchat lite på min yogamatta men min träningsvärk är inte ok så jag fick ta det lugnt. Nu blir det att ta det lugnt i soffan!
 
Igår på Brända och efter tog vi en Chai latte på Waynes.

loooove
2014-01-16 / 14:10:56

Bästa Frida bjöd mig på mat igår på Brända Bocken, så gott! Vi satt där och pratade i flera timmar innan jag åkte hem o såg Paradise. Idag har jag varit i skolan och labbat och sen åt jag o Mattias på ESA. Nu ska jag se nya PLL-avsnittet ♥
 
Jag och Frida för flera år sedan! Haha dör. Älskar den tjejen, vi har alltid så roligt och alltid så mycket sjukt att prata om.

Onsdag!
2014-01-15 / 12:27:48

Hej! Sitter och äter frukost/lunch och ska snart åka till skolan. Har världens träningsvärk idag men har inte haft det på typ 2 år så det känns väldigt skönt haha! Ikväll ska nog Frida bjuda mig på mat om hon inte måste jobba.. Lyx! Nu har jag lite bråttom! Ciao
 
Dagens vill ha: en utomlandsresa..
Dagens klädsel: svarta jeans, ljusrosa peplumtop, svart kofta
Dagens smink: det vanliga! concealer från MUS, foundation från bare minerals och mascara
Dagens frisyr: utsläppt plattat
Dagens händelse: fysiklabb i skolan
Dagens låt: har inte lyssnat på någon låt idag!
Dagens saknad: värme
Dagens drog: Eos lipbalm
Dagens roligaste: ska nog bli bjuden på middag annars PH!
Dagens köp: inget :)
Dagens godis: inget, äter inte godis på vardagarna längre!!
Dagens humör: bra tror jag!
 

❥ gymnastik
2014-01-14 / 16:42:00

Idag har jag pluggat kemi och bytt gardiner i vardagsrummet, inte roligaste dagen kanske haha. Men ikväll ska jag på gympan igen efter juluppehåll. Love it! Ska träna mycket hårdare i år och få tillbaka mina muskler. Är riktigt taggad!
 
Har haft så många fina stunder med mina äskade gymnaster.
Den här bilden är från sista året när vi var RM-truppen 

God morgon måndag
2014-01-13 / 11:06:00

Hade helst av allt varit ute i skidspåret just nu men Janne hade glömt att fixa mina skidor. Istället ligger jag i sängen och borde väl ta o kliva upp. Ska försöka plugga lite idag men annars har jag inga planer. Det har blivit så kallt ute så nu håller jag mig helst inne..
 
Vill så gärna åka utomlands just nuuu, åh skulle vara så underbart!! Aja nu ringde mamma och frågade om jag ville äta lunch med henne så nu lär jag kliva upp!! hörs
 
Behöver sol och värme.

söndag
2014-01-12 / 23:01:02

Idag har jag legat i soffan framför tv:n hela dagen! Såå skönt haha. Kollade först på Hannah Montana the movie och sen Dear John. Åååh va bra den är! Älskar den filmen alltså. Men så sorlig, får lite ont i hjärtat! När Eric kom hem kollade vi på Harry Potter och har kollat på 2 filmer nu. Frida och Anthon kom förbi en sväng också! Men nu ska vi nog krypa ner i sängen. Ny vecka imorgon! Funderar på att starta veckan med lite längdskidor nu när det äntligen kommit snö. Puss!
 

Natt
2014-01-12 / 03:15:44

Ligger i sängen och kan inte sova.. Har varit i Gävle med mina tjejer och ätit middag och druckit drinkar, väldigt mysig kväll. Mat på Berggrenska och drinkar på Brända Bocken. Blev dock inte så sent för var nykter och trött! Har legat i sängen sen runt halv1 och funderat. Är på dåligt humör av nån anledning så borde egentligen bara sova! Eric är ute på nånting så är ensam också, hatar det. Aja, godnatt!

TGIF
2014-01-10 / 15:22:00

Äntligen fredag! Så skönt. Dock har jag tenta imorgon så jag måste plugga ikväll.. Ska hem till min familj och få lite hjälp sen kommer nog Frida hit. Jag har varit i skolan idag och vi har börjat med ett nytt matteavsnitt! Svårt men jag måste klara det. Nu håller jag på pluggar lite + tvättar. Skönt med en lugn fredag!
 
Vill tillbaka till New Yooooork!

nail polish
2014-01-09 / 16:23:13

 
 
Fick den här fina av Eric i julklapp. Älskar den 

Mitt 2013
2014-01-09 / 14:58:00

Januari och Februari. Jag jobbade i Kungsberget, hade så kul med Linnea där, Eric fyllde 20, flyttade hemifrån med min kärlek(som satt med brutet ben), hade myskväll med mamma i Gävle med mat och bio och fixade mycket i lägeheten.
 
 
 
Mars och April. Eric tog bort gipset så vi åkte till Barkarby och Täby, firade flera som fyllde 20år, var på fest på Bolaget, jobbade väldigt mycket i Berget, var på bandyfinal och SAIK förlorade, var på Lobby på devetdu. Hade 20årsfest med tjejerna, bokade NY, jobbade mitt sista pass i Kungsberget och var på Justin Bieber med Matilda. 

 
 
Maj. Jag fyllde 20 år och åt mat på Church Street. Var i Stockholm på Sthlm Marathon och på Let's Dance.

 
 
Juni. Åkte båt i Stockholms skärgård, var på Eckerökryssning, jobbade på Högbo Qvarn, åkte till New York och Boston, firade midsommar med tjejerna hos Matilda.
 
 
 
Juli. Sommarjobbade på Ängsbacken, festade, hängde vid Sannas pool, var på stranden, åkte till Stockholm med Eric, åkte båt i skärgården, var på Eckerökryssning, åt middag på Living Room, gick på Lobby.
 
 
 
Augusti. Becca kom hem ♥ Det blev översvämning här, började plugga, festade mycket och fick en kusin.
 
 
 
September. Åkte till Istanbul, tränade gymnstik, hade lagfest och dansade poledance + utgång i Gävle, pluggade rätt mycket och festade såklart.
 
 
 
Oktober och November. Pluggade... Var på Lars Winnerbäck, fortsatte festa väldigt mycket(galen höst), klippte och färgade håret hos Matilda, var på World Cup, fick ny mobil, var hos pappa, gick ut med Elvira, köpte julklappar, var på Sacomässan, shoppade i Täby och hade en spårfestkväll som jag sent kommer glömma.
 
 
 
December. Firade Becca som fyllde 20, förberedde inför julen, pluggade, var hos pappa och firade lite jul, träffade Sofia, var på Sturebadet, fick jullov och firade en fin jul/nyår. 
 

Tory Burch
2014-01-09 / 13:05:57

Längtar till våren nu! Någonting jag ska köpa är Tory Burch ballerinas. Var så nära på att köpa i New York, men köpte så mycket annat så blev inte av. Vilket jag ångrar nu haha. Dom är ju så snygga ♥
 
 
 

pll
2014-01-08 / 17:40:00

 
Nu har det kommit ut ett nytt Pretty Little Liars-avsnitt! Exciteed.

TRAINING
2014-01-08 / 16:14:00

 
Igår var jag och köpte nya träningskläder. Det är ju så himla mycket roligare att träna om man har snygga kläder! Jag har verkligen noll motivation men nu blev jag lite mer taggad. Köpte ett par grå tights från Stadium, ett linne från Nike och ett annat linne. Jag har även beställt en yogamatta! Nästa vecka börjar gymnastiken och jag hoppas att det kommer snö så jag kan åka skidor - som jag fick av min familj i julklapp. Nu jäklar ska jag bli fit.

Onsdag
2014-01-08 / 14:49:36

Idag är det en tråkig pluggdag. Jag har tenta i fysik på lördag och jag måste klara den.. Annars har jag plockat bort allt julpynt och tagit ner granen idag, så himla tråkigt att det ska ner på en gång. 


primeboots
2014-01-07 / 13:42:00

En av mina julklappar: Primeboots från pappa. Älskar dom!


Godmorgon!
2014-01-07 / 13:21:38

Har haft en lugn förmiddag och snart ska jag åka in och möta Becca i Valbo. Hon ska beställa möbler och jag tänkte kolla på träningskläder. Hörs ♥
 
 

sista lediga dagen
2014-01-06 / 18:41:00

Idag har jag varit på bandy med Eric i Skutskär, mysigt men kallt. Sen har vi varit och handlat hos Becca i Sätra och lagat soppa. Nu blir det soffhäng och senare Paradise Hotel igen! PUSS
 
Fina presenter jag fick av Nomi från Australien ♥

Söndag
2014-01-05 / 23:41:00

Hej!! Har haft en mysig dag hemma. Skönt att ta det lugnt sista dagarna innan skolan börjar!
 
Innan middagen kom min älskade Nomi hit! Har saknat henne som varit i Australien i 3 månader. Vi gick till Matkällan och åt sushi och pratade massa, så mys. Sen gick vi hem hit och kollade på JVM och fortsatte prata ikapp allt som hänt. ♥
 
Från balen. Saknar<3

no strings attached
2014-01-04 / 23:57:00

Ligger i soffan och kollar på braaa film ↑ . Har bara tagit det lugnt idag, varit hemma hos familjen och ätit middag, kollat på tv och spelat monopol, sköön lördag! Nu ska jag krypa ner i sängen med min älskling ♥
 
Från Istanbul. Vill åka utomlands nu.

fredag
2014-01-03 / 17:51:00

Ska bli lite bättre på att blogga hade jag tänkt! Har faktiskt nåra kära vänner som vill läsa ♥ Idag har jag bara tagit det lugnt. Förkylningen är bättre och jag har fått tillbaka rösten men känner mig fortfarande lite dålig.. Har varit o ätit lunch med mamma på Malaysia och sen hade vi besök av Erics kusin och hennes mamma. Nu ska Eric och jag snart laga lyxmiddag sen ikväll ska jag nog till Sanna och bada med några tjejer. 
 
 
Bilder från nyårsafton som jag tagit av Matilda! ♥
 

happy new year
2014-01-01 / 23:43:00

Hej mina vänner! Det var inte igår.
Har firat jul + nyår och njutit av min ledighet! Har haft ett jättebra jullov och har gjort massa saker.
 
♥ Fredagen innan jul åt jag och Eric middag på Charlys, så mys. På lördagen åkte jag till Stockholm över dagen. Jag gick på stan först, sen åkte jag och hälsade på Sofia i hennes nya lägenhet i Flemingsberg. På eftermiddagen gick jag med pappa på Sturebadet och sen åt vi middag på Teatergrillen och firade lite jul. Fick ett par primeboots i julklapp av honom! <3 På söndagen klädde vi granen här hemma och städade inför julafton.
 
 
♥ Julafton började vi med frukost i Stensätra. Sen vidare mot Årsunda på lunch, paketöppning och Kalle Anka. Sedan till Storvik för middag och tomte, och sist Erics kusiner för ännu mer paket och mat. Hade en så bra julafton och fick såå mycket fina saker! Alldeles chockad. Fick en Colmar-jacka och ett Michael Kors-armband av Eric, han skämmer bort mig så min älskling. Sen fick jag massa fler julklappar också, så tacksam<3
 
 
♥ På juldagen firade vi också jul hemma hos min familj med mammas sida av släkten. Så mysigt! Älskar min släkt! Sen var det party såklart. Förfestade hemma hos Maja och sedan var det Lobby, återigen en bra kväll med fina människor.
 
♥ Efter dessa dagar tog vi det bara lugnt. I fredags var vi på Bio, hundraåringen! Rolig film. Men efter detta blev jag dödssjuk. Fick feber och sov hela helgen, helt sjukt vad trött jag var. Men febern försvann iallafall och jag kunde fira nyår med mina vänner!
 
♥ Igår, Nyårsafton firade vi hemma hos Evelina. Sjukt bra kväll med trerätters, skumpa, nostalgilåtar och fina vänner! Det enda som saknades var nyårspussen av Eric. Fick pussas med min bästa vän iallafall! Men efter 12 var vi trötta och jag så förkyld så vid 2 gick jag hem och bäddade ner mig! Efter ett tag kom mitt hjärta också.
 
 
Idag när jag vaknade hade jag absolut ingen röst alls! Allt jag får fram är viskningar! Haha helt sjukt låter det. Men det lär väl gå över.
 
Nu är det 1 januari 2014 och i år har jag faktiskt inte så mycket planer och löften! Det jag ska göra är väl att börja träna, standard! Men jag måste faktiskt lova mig själv det! Min kropp behöver det.. Sen ser jag fram emot att resa någonstans detta år, och klara av detta år på högskolan.
 
Hoppas alla hade en bra nyårsafton, och gott nytt år på er!

Bye 2013
2014-01-01 / 19:14:00

Nu när året är slut gör jag en liten lista, får se om jag skriver en sammanfattning sen också! Hejdå 2013 och heej 2014.
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Japp! Jag flyttade hemifrån, blev sambo(sjukt det låter), åkte till New York och sen finns det nog fler saker.
 
Har du några nyårslöften? Ska vara mer hälsosam och vara mer positiv.
 
Blev du kär i år? Fortsatte vara lika kär i Eric och vi firade 2 år ♥
 
Vilka länder besökte du? USA, Turkiet.
 
Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas? Tråkigt men tror inte jag kommer på något! Flyttade i början på februari men minns inte datum..
 
Vad var din största framgång 2013? Somsagt, flyttade hemifrån. Blev väl lite mer "vuxen" kan man väl säga då. Och att jag började plugga!
 
Största misstaget? Lagt ner för mycket tid på skitsaker, som bråk osv.
 
Bästa köpet? Min Mac och min iPhone. Och alla saker i NY! Köpte så mycket nice. Och från Eric säger jag vååår lägenhet <3
 
Vad spenderade du mest pengar på? Inredning, mat, alkohol.
 
Vart har du jobbat? Först säsongade jag i Kungsberg, sen förskolor, Högbo Qvarn och sen sommarjobb på Ängsbacken.
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? Jaaa vännerna och Eric ♥ Och att jag äntligen fick besöka NY! Fick även min älsklingsväska av Eric i ny, en Michael Kors, så glaaad!
 
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2013? Wake me up med avicii
 
Vem har du umgåtts mest med? Eric såklart.. Sen vän är väl becca när hon kom hem från USA. Då blev jag hel igen.
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Det vet jag faktiskt inte!
 
Vad önskar du att du gjort mer? Sparat pengar och jobbat.
 
Vad gjorde du på din födelsedag 2013? Jag åt middag med Eric på Church Street sen hade vi bara en mysig kväll.
 
Var 2013 ett bra år? Absolut!